Bir İnceleme Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

En tatminkâr yükselmekı bulmanız muhtevain farklı seçenekleri karşılaştırmanız ve kaliteli bir yangın bapsına mevduat yapmanız önemlidir. İşte, en yönlü yangın kapısı fiyatları incelemesi…

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere ehil olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının öbür bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların emin bir şekilde binayı bırakma etmelerini sağlar.

Projelerin yangın ve ivedi durumlarda korunması ile dayalı hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri bütün bilgileriyla belirlenmiştir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Yangın vakalarında insanların binaları katkısızlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı mimariya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz tarafından belirlenen mimaridaki Yangın Kapıları en ali kalite ve en orantılı bedel politikamıza muvafık olacak şekilde üretilir.

Yangın sırasında güvenliğin sağlamlanması ve münasip şekilde tahliyenin gerçekleşmesi kucakin kullanılan kapılara yangın merdiven bapsı denilmektedir. Bu baplar çeşitli özellikleri yardımıyla yangından etkilenmez. Dumana karşı sızdırmazlık sağlayan ve alevden etkilenmeyen baplar emniyetli şekilde binanın terk edilmesine imkân tanır.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, yangın esnasında yaman ve alevlerin başka alanlara yayılmasını önlemek için tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında yamanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangın merdiven bapsı her açıdan kolay görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli eden levhalar ve davranışaretler kullanılır.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası ortada açılıp - kapanma sürecinin kusursuz şekilde alegori getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Firmaların genel olarak infaz yöntemi; Apartmanların Denk Odası kısımlarından birer yangın merdiveni bapsı hevesliarak; süflida kâin Garaj adına iniş kucakin Demirden merdiven imalatı yapmaktadırlar.

Yangın Bapsı Kilidi kapının spontane kapanması ile alay malay devreye giren, ısı ve yamanın başka tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sayesinde Yangın Kapısı sıkı hızlıya kapanmaktadır.

Peklik: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belli bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına göre belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın merdiveni kapısına tek şekilde kilit ağırlıklamaz. Bazı binalar yararlanma saatleri dışında hakeza bir Yangın Merdiveni Kapısı yolu yeğleme edebilmektedir. Temelı azca katlı binalarda da hırsızlığı önlemek için yangın bapları kilitlenebilmektedir.

Yangın Kapıları tercihe gereğince; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü rakamı ve kalitesi, yangın kapısının en asliye kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Report this wiki page